Fotoshoots

Voorafgaand aan de fotoshoot:

Het is handig als je voor de fotoshoot je pony of paard hebt gewassen, en dat het tuig (zadel, hoofdstel, borsttuig etc.) is gepoetst is als je rij foto's wil maken.

 

Het is handig als je er iemand extra bij hebt, om het paard vast te houden of om de aandacht te trekken van het paard.

 

Zorg ervoor dat je al zo goed als klaar staat zodra ik aankom zodat we meteen aan de slag kunnen gaan.

 

Als wij er allemaal klaar voor zijn dan gaan we een gezellige fotoshoot tegemoed.

Ik neem overal genoeg tijd voor, dus als het de eerste keer en tweede keer niet lukt geen stres.

We proberen het gewoon nog een keer.

Zo is er ook genoeg ruimte om mooie foto’s te maken om uit te kiezen.

 

Tijdens de fotoshoot: 

Tijdens de fotoshoot zoeken we bij portret foto's de mooie plekjes om de band tussen jou en je geliefde viervoeter vast te leggen. Dit kunnen rij foto's of portret foto's zijn of allebei. 

 

Tijdens het maken van portret foto's kan je er voor kiezen om het hoofdstel om te doen of je kan gebruik maken van mijn fotografie halster. Een ander mooi halster kan uiteraard ook.

Ook heb ik een hele boel jurken ter beschikking staan voor tijdens fotoshoots, deze kan je vinden onder het kopje: Jurken.

 

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot zoek ik de mooiste foto’s uit voor op een persoonlijke pagina zodat jij zelf je lievelings foto’s kan uitzoeken.

Zodra je klaar bent met het kiezen van de foto’s ga ik aan de slag om ze mooi te bewerken voor jou. Je hebt de foto’s dan met 2 a 3 weken binnen gerekend vanaf de datum dat je de foto’s hebt gekozen. Als je uitgeprinte foto’s bij je pakket hebt zitten duurt dit iets langer aangezien deze per post worden opgestuurd.